dijous, 1 de novembre del 2012

València-Trieste

El 17 d'agost comença per fi, el nostre viatge.
La nit anterior hem sabut que les bicis encara no han arribat...
Amb una espècie de por barrejada amb incertesa, anem cap a l'aeroport. Després d'una sèrie de gestions, ningú ens assegura que les nostres bicis estiguen a l'hotel quan arribem. Pugem a l'avió, les rises i el bon rotllo habitual no ens acompanyen esta vegada. Ningú vol dir-ho en veu alta però tots estem acollonats; què fem si és un viatge en bici i a l'arribar no estan les bicis? Viatgem a "lo Monty Phyton"? Sembla que va a ser l'opció més factible.




Sobre les 17h arribem a l'aeroport de Trieste. Amb la risa nerviosa incorporada, no parem de fer bromes de com va a ser el nostre viatge... sense bicis!!

A l'eixida de l'aeroport pugem nerviosos al primer taxi que trobem, casi l'obliguem a que ens puge als 6 més l'alforja de cadascú per a dur-nos a l'Hotel Major en Ronchi dei Legionari. No preguntem ni el preu ni res, sols volem saber què ha passat amb les nostres bicis. El taxista ens veu la cara d'apurats i ni connecta el taxímetre, ens cobra per pes: per nosaltres i per les alforges!! El primer tongo del viatge!

A l'hotel... no saben res de les nostres bicis!!
No sabem si riure'ns o plorar. Després de telefonades i mal-de-caps diversos, averigüem que les bicis no arribaran fins dilluns, probablement... Tampoc ens ho asseguren.
Ara sí, definitivament el nostre viatge cicloturista per Eslovència va a ser a "lo Monty Phyton": a cavall d'una bici imaginaria!!

Decidim que tenim dues opcions: cabrejar-nos o llogar una furgo i aprofitar els dies que anem a estar sense bici. Evidentment ens decidim per aquesta segona opció. Sort de les targes de crèdit!!

Caminem pel poble i per la carretera fins a l'aeroport de nou. Com que la meitat de l'equipatge el duiem a l'alforja que ha vingut amb nosaltres, ens posem l'armilla reflectant i arribem, mig disfressats, a l'aeroport. Crec que entre la suada que portem i l'armilla reflectant, pareixem una quadrilla de desesperats cap al mostrador del lloguer de cotxes. El taxista que fa no res que ens ha dut a l'hotel ens reconeix i ens mira amb cara de flipat.

Tenim sort, divendres a última hora aconseguim llogar un peugeot 5008, nou de trinca, on cabem els 6 i les alforges. Decidim no perdre ni un instant i anar-nos-en a sopar a Montfalcone, el poble més gran que està a uns 10km de l'hotel. Sopem i visitem el poble. 
Quan tornem a l'hotel, incrèduls, aparquem el cotxe en lloc de les nostres bicis. 
El viatge ha començat sí, però d'una manera que no havíem previst.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada